Internet funkar *tummen upp*

Nu funkar mitt internet äntligen! eller det började fungera igår men hann inte skriva något då.
nu sitter jag och läser bloggar och lite sånt ska snart gå och duscha sen kol lite på teve tror jag skriver litesare :)


Regn och film.

Det regnar och snart ska jag kolla på twilight igen :) (haha) mitt internet dampar och stängs av hela tiden så bloggar inte så mycket. har inte gjort nå idag nästan bara stadat lite och sånt imorgon ska jag städa lite innan jag fyller år måste göra något,ska nog ändra lite på hur alla möbler står också och jag behöver verkligen byta tapeter! Men kan inte bestämma mig vad jag vill ha för några ska köpa en stooor spelgen också när jag har lite mer pengar tror jag, nej nu ska jag kolla på film och lite sånt .


Musik

Älskar verkligen den här låten!

godnatt :)

inget bloggande

Jag har inte hunnit blogga på 6 dagar, eller jag har inte suttit vid datorn på 6 dagar och inte haft nå att skriva heller. nu ligger jag och ska kolla på twilight :) konstigt va? ;) tre dagar kvar tills jag fyller år också hehe vet inte vad jaag ska skriva, igår träffade jaag hannah (<3) och lite sånt haha frågade vem alla va som vi pratade om (haha, jag hade inte sovit på nästan 2 dygn) träffade iaf hannah i mora åkte dit med Sandra och Linnea meen dom dissade oss så vi sket i dom typ^, träffade Lisa lite snabbt (ja jag skriver lisa!)och idag har jag sovit hela dagen haha, ska nog färga håret och köpa smink i veckan också om jag hinner/har pengar nej nu ska jag se film och sen sova?

Lotties ♥


film film film..

Idag har jag bara kollat på film inget annat! rätt tråkigt. kollat Just like heaven,the ugly truth och sen gissa 3 gånger. TWILIGHT! konsitg va? ;) den kan man inte se för många gånger ! nu ska jag leta efter nån mer film att kolla på.

skriver senare :)


Lite bilder från igår.

Lite bilder från igår, inga bra men kunde inte sluta darra och hosta!




Lunch ?

Lyckades nyss äta lite lunch fast min hals gör ont

Majs,morot,gurka,ris,nån sorts bönor,sallad och mozarella

intressant va? ;)


The ugly truth

ska bara kolla på film och ta det lungt idag och leta fram min sista ansiktsmask! kollade nyss klart på "Just like heaven" den är bra och nu ska jag se The ugly truth, nån som sett den? sen ska jag göra en stoor kopp jordgubbs-te :)



Forfarande sjuk.

Jag är fortfarande sjuk, lever på te cigg och värktabletter. Igår så följde jag med mamma tobbe och mormor till enåberg och skulle fixa tills vintern fast jag gjorde inte mycket sen följde jag med mormor och plockade lingon ist. och nu är jag sjukare än jag va när jag åkte dit, bra Lotties! så nu ligger jag i sängen och halvkollar på film (just like heaven) och läser lite bloggar.
 Lotties♥


godmorgon

Godmorgon eller visst klockan är halv 1 har vart vaken sen halv 11 eller nå ska snart åka till enåberg med mamma tobbe och mormor och plocka ihop för vintern visst jag kommer väl inte göra nå mer än att sitta och glo och hosta sönder halsen, men jag vill komma ut och göra nå, får väl se hur länge jag orkar vara där. skriver när jag kommer hem sen Lotties :*

Hoist the color

Hela förra "låten"tycker om den :3

sjuk sjuk sjuk

Nej nu tycker jag att jag får blir frisk! jag har legat i sängen hela dagen och mått skit. dock så är det ju pirates på 5an nu och jag älskar dom! så nu ligger  jag på soffan och kollar på teve och dricker te jordgubbs te (grönt te såklart) mums! fryser gör jag oxå! har jätte tråkigt !


Twilight

ååh jag älskar twilight och paramore kan det igentligen bli bättre? ;)

god natt ♥

Nu ska jag gå och borsta tänderna sen sova är sjukt trött utan att ha gjort nå och min hals kliar och gör ont :/ hostar så jag mår illa måste bli frisk snart!
och jag vill ha en bebis! alla får bebisar uuh.
orkar inte skriva nå så nu ska jag borsta tänderna sen se klart CSI och sova
Godnatt ♥


090910

sitter och kollar på gray´s och äter vindruvor
klippte av mig naglarna för att sätta fast lösnaglarna men alla är för stora :/ska köpa nya nån dag  när jag lyckas dra med sandra till mora måste lämna böcker oxå :)

Lunch; Pesto pasta och sallad


roligt

Haha riktigt roligt kolla :)

Lite olika bilder



nu orkar jag inte mer :D


.

Hann inte skriva något igår så skriver väl lite nu.
Igår tog jag mig upp ur sänger och plågade mig att klä på mig och allt sen när jag är klar och ska ge mig av till skolan säger sandra att jag inte får gå till skolan bara för jag fortfarande är sjuk pg.a influensasak hehe så jag hade kunnat sovit istället för att gjort mig iordning! sen så somnade jag på soffan medan mamma pratade med mig, jag var helt utmattad så jag fick sova iaf i 2 timmar kan inte sova på nätterna ligger och skakar för jag fryser fast det är varmt i rummet och sen min huvudvärk som har hållt i sig i några dagar nu sen när jag inte kunde sova nå mer så kollade jag lite på teve och sen så gick jag till stallet där sandra väntade på mig för vi skulle longera orest men jnejdå han hade tappat 2 skor båda fram så de får vara tills han får nya skor, (föresten behöver jag också nya skor! aja) så vi fotade och gjorde hästarna lite extra fina ist. sen skulle jag och sandra gå hem till mig i mörkret och äta äpplen men vi såg ju inte mkt, nästan ingenting alls faktist haha där står jag på en stege och försöker leta äpplen och vara tyst (vi har folk som bor i stugan på våran gård) det va ju inte lite svårt att hålla sig för skratt haha. föresten så är dom i stugan jätte läskiga gubben bara glor på mig :S och inte diskret heller! sen har jag fått en ny granne också hon är riktigt trevlig en gammal kompis till min mormor, sen efter sandra gått hem så åkte jag till mamma så kollade jag på teve lite och sen försökte jag sova :)

Lotties ♥


Helgen.

-Jag har inte kunnat blogga på hela helgen det har inte gått att logga in och sånt.-

Jag är fortfrande sjuk men imoron ska jag till skolan iaf :)
vill inte ligga efter så mycket :/ usch känns som 8 och 9an lite nu man jag ska sköta skolan har lovat mamma det hehe :) snart helg igen iaf.
jag har inte gjort så mycket ihelgen bara suttit hemma och försökt blivit frisk och igår kollade jag på pirates (stavas det så :S )på 9an älskar filmerna <3 och älskar kläderna dom har sjukt vackra!
sen har jag klippt av håret ca 1 dm så nu är det väl inte lika slitet men väldigt kort :(
ska spara ihop lite pengar till löshår men hittar inget bra ställe och dom har mellan 60-70 cm långt åkte hår, kan inte/vill inte ha kortare för jag har nästan så lång redan eller jag hade :)
nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att kloclan ska bli 15.05 så jag kan se ghost whisperer eller the tyra banks show jag kan inte bestämma vilket jag ska se, sen blir det såklart gossip girl och sen 17.30 gray´s anatomy älskar verkligen dom seriena <3 jag ska inte göra så mycket idag mer an att ta det lungt och bli frisk ska väl göra lite medan det är andra pogram ;)  hittade mina dreads oxå när jag städade lite i helgen (men jag är långt ifrån klar) och jag ve tinte vad jag ska göra med dom har ju aldrig använt dom och tror inte jag kommer det heller så ska väl sälja dom :/ men då får jag väl kanske lite pegnar iaf :) nu ska jag ut och röka och gå med hunden innan 15.05:)

jag vill verkligen inte att det ska bli vinter och snö! visst det är fint och sånt men så jävla kallt, fast jag får använda stora mjuka halsdukar och sånt <3 men det kan vara sommar/höst ett tag till :) sisådär tills näsa vår :)


Godnatt

har inte gjort så mycket sen sist har inte städat eller pluggat haha men jag har gjort pizza (champ. mozzarella annanas) med mamma :)trevligt tills pappa kom hem full. rätt så länge sen sist tror jag ca 1 vecka (?)
och jag är iaf fattig igen :( vad jag har köpt får ni se senare :)
kollade på nån film på teve med mamma oxå tror den hette "hande som gungar vaggan" ganska bra hehe jagvet inte vad jag ska skriva jag är sjukt trött det är 18 dagar tills jag fyller år oxå :)ska väl springa ut med hunden och sen sova
Godnatt Lotties ♥


Sjuk :/

Då var man sjuk igen då, orkade inte blogga någonting igår för jag hade ont i huvudet och lite sånt.
iaf imorse vaknade jag 7 och låg kvar i sängen tills halv 8och när jag gick ner för trappen så började allt snurra så mamma tvingade mig att stanna hemma för jag redan va förkyld och har ont i huvudet rätt så skönt att inte behöva göra något iaf. så jag hjälpte henne att släppa ut hästarna och sen åkte vi till statoil och köpte cigg och sen har jag väl igentligen inte gjort något mer, behöver plugga lite oxå ska väl göra lit ikväll.och igår så skulle jag ju städa och lite sånt men det blev ingenting gjort för mig så jag ska väl försöka göra lite senare idag.
inatt så satt jag och veronica och kollade på melba.s och jag hittade väl lite saker jag vill köpa ska nog köpa lite av de iaf när jag har betalat veronica för det jag köpte :) sen har de ju spöregnat hela dagen usch vad kallt det blir :/
Lotties ♥


riktigt seg dag idag.
.


Gääsp.

nu har jag precis duschat efter jag var i stallet och longerade orest så nu sitter jag här igen och här tråkigt ska väl sova snart ska upp vid 5 imorgon.mitt hår ramlar fortfarande av sen jag blekte det usch så imogon ska jag klippa mig men jag vet inte riktigt hureller så gör ajg väl sm jag brukar bara^^ och sen måste jag städa mitt rum och rensa ut lite saker jag inte använder, om jag orkar haha får itne så mkt gjort på dagarna när ajg går upp 5 på morgonen. sen så saknar jag massa folk som jag tycker kan träffa mig snart :) och kanske dricka med mig när jag fyller år? ;)får inte tråffa veronica förens 25 sep dsv 3 dagar efter jag fyller år tar förmodligen hål i tungan då om inte medusa jag kan inte bestämma mig.nej tror ajg ska gå ut och röka sen gå och läsa och sova
Godnatt Lotties ♥
(jag orkar verkligen inte blogga med den här sega datorn så blir lite tråkigt tills jag får min nya)


Fixat ful header haha

Fixade en ful header lite snabbt kommer byta snart när jag har photoshop igen.man ser iaf att jag har brunt hår nu, har ju faktist inte lagt upp nån bild nånstans och visat :Pdet ser iaf bättre ut än de gulblonda (såg sjukt skabbigt ut ^^)
skola idag hade nog bara 3 lektioner(matte svenska och livskunskap) och fick sluta en timme tidigare (halv 2)och nu är klockan kvart över 5 och jag vet inte vad jag har gjort tills nu.
jag borde föresten städa mitt rum och plugga matte och engelska när jag orkar och sen lär jag väl åka till mora/borlänge och försöka hitta å roligt att köpa :) jag skulle inte klaga över att vinna några miljoner :)
nej nu ska jag göra något skriver sen
Puss Lotties ♥


Skola.

Nu snart ska jag gå till skolan, slutar halv 3. hoppas sandra orkar gå dit (:
försov mig till kl7 så jag hinner igentligen inte skriva nå nu. usch börjar om 20 minuter 
nu ska jag gå och vänta på mamma och borsta tänderna 

Lotties  ♥

Nu är jag hos pappa ska väl snart försöka sova ska upp om 6½ timme gääsp.
har inte gjort så mkt idag ingen skola för jag var sjuk, har typ bara legat i sängen och läst och suttit vid datorn hehe seg dag men imorgon blir det skola *suck* imorgon fixar jag till här om jag orkar fattar ingenting faktist haha jag är duktig (a' nej nu ska jag gå och läsa och sova. Godnatt
21 dagar kvar (och en timme) tills jag fyller år!

Lotties ♥


skaffat blogg

Nu har jag skaffat blogg. jag fattar igenting ska fixa här snart
skriver lite när jag kommer hem till pappa (:

Lotties ♥


RSS 2.0